Batonik czekoladowy Galler Dark Praliné, 70 g
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
W tej czekoladzie główną rolę odgrywa masa z orzechów laskowych. Smakosze są zgodni – doskonałe połączenie smaków!
Składniki: czekolada (45%): pasta kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Kakao: min. 60%. Nadzienie (55%): cukier, tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), orzechy laskowe 20%, serwatka w proszku (z mleka), substancje wypełniające: polidekstroza, niskotłuszczowe kakao w proszku, substancja przeciwzbrylająca: izomalt, dekstryna, inulina, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie