Batonik czekoladowy Galler Milk Marzipan, 70 g
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Świeża pasta migdałowa w towarzystwie delikatnej, karmelizowanej praliny. To idealne połączenie nadaje teksturę 4 kostkom mlecznej czekolady.
Składniki: czekolada (43%): cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Kakao: 30% min. Nadzienie (57%): marcepan 31% (migdały, cukier, glicerol, syrop glukozowy, dekstroza), cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, migdały 6%, tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), orzechy laskowe, inulina, serwatka w proszku (mleko), dekstroza, emulgator: lecytyna sojowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: inne orzechy, jajka i zboża zawierające gluten.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie wyższej niż 21°C.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Bardzo smaczny batonik. Cena mz. zbyt wysoka!