Batonik czekoladowy Lait Pain D’Epices, 65 g
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Cztery kawałki mlecznej czekolady wypełnione chrupiącym imbirowym nadzieniem pralinowym.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, pasta kakaowa, imbir granulowany, mąka pszenna (gluten), tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), orzechy laskowe, inulina, serwatka w proszku (mleko), płatki ryżowe (mąka ryżowa, mąka pszenna (gluten), słód pszenny, cukier, gluten pszenny, dekstroza, sól), przyprawy (cynamon, goździki, imbir, gałka muszkatołowa, przyprawa four spieces, kolendra, kardamon), dekstroza, emulgator: lecytyna sojowa, imbir, kardamon, kakao w proszku, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna: minimum 30% kakao. Może zawierać inne orzechy, jajka i płatki zawierające gluten.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze poniżej + 21 ºC.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie