Kawa mielona Vero Coffee House Bolivia Calama, 200 g
-
Tylko w e-sklepie
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Po przygotowaniu, ta wyjątkowa boliwijska kawa ujawnia nuty suszonych gruszek, syropu i wanilii.
Kawa ta pochodzi z farmy prowadzonej przez Luisa Fernandeza, położonej w boliwijskim regionie Calama. Jest to małe gospodarstwo, o powierzchni zaledwie 4 hektarów. Ziarna zostały poddane obróbce metodą mytą, a następnie suszone w bezpośrednim świetle słonecznym (w hamakach).
SCA przyznało tej kawie 88 punktów na 100 możliwych.
KRAJ: Boliwia
REGION: Calama, La Paz
FARMA: Luis Fernandez
WYSOKOŚĆ: 1550 m
ODMIANA: Red Catuai
PROCES: Mokry
POZIOM PALENIA: Nadaje się do naparu i kawy z ekspresu przelewowego
NUTY SMAKOWE: Suszone gruszki, Syrop, Wanilia
Skład: mielona kawa palona.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie