
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Nazwa kawy The Celt pochodzi o dtypu zarostu, który charakteryzuje okrągła broda z baczkami, bez wąsów, nieco wygolona równo poniżej linii ust. Pod tą nazwą ukrywa się mieszkanka intensywnej, ciemno palonej arabiki z Hondurasu i wyrazistej robusty z Wietnamu. Obowiązkowa pozycja dla milośników intensywnego espresso i wyrazistych kaw czarnych, przez co pretenduje w palarni Bearded Coffee do miana hitu. Najlepiej sprawdzi się do przygotowania Irish Coffee – kawy po irlandzku z whiskey, brązowym cukrem i bitą śmietanką.
Kraj: Honduras, Wietnam
Gatunek: Arabika i Robusta
Stopień palenia: średnio ciemny
Paleta smaków: przyjemna goryczka gorzkiej czekolady, orzech, karmelowy posmak.
Przeznaczenie: ekspres ciśnieniowy
Specyfikacja kawy
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie