Kawa ziarnista CoffeeLab Rwanda Ireme Gasharu, 250 g

Otrzymaj ofertę
Otrzymaj ofertę

Szczegóły

Kraj: Rwanda

Region: Macuba Sector, Nyamasheke

Odmiana: Bourbon

Gatunek 100% Arabika

Wysokość: 1670 metrów n.p.m.

Obróbka: Ireme Experimental

Kwasowość: Wysoka

Stopień palenia: jasny

Paleta smaków: Dojrzałe czerwone owoce, winogrona, mango


Informacje dodatkowe

Rodzaj ziaren kawy:

100% Arabika, Kawa Specialty

Specyfikacja techniczna

Podstawowe cechy

Kawa typ
Kawa rodzaj
Producent
Regiony pochodzenia kawy
Stopień palenia
Rodzaj ziaren kawy

100% Arabika, Kawa Specialty

Wymiary i waga

Waga

Obsługa i pielęgnacja

Recenzje

0
0 opinie
0%
0%
0%
0%
0%

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Kawa ziarnista CoffeeLab Rwanda Ireme Gasharu, 250 g”