Kawa ziarnista Manufaktura Kawy Nicaragua Los Pedernales Red Catuai, 1 kg
-
LOKALNA
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Kawa z Nikaragui jest ceniona za szlachetny i wyrazisty posmak, a zarazem dość niską kwasowość. W naturalnie przetworzonej kawie Nicaragua Los Pedernales wyczuwalne są nuty zielonego jabłka, jeżyny oraz słodycz truskawki.
Kraj: Nikaragua
Region: Jinatega
Odmiana: Catuai
Punktacja: 86.75
Gatunek 100% Arabika
Wysokość: 1250 metrów n.p.m.
Obróbka: natural
Stopień palenia: jasny
Paleta smaków: zielone jabłko, jeżyna, truskawka
Przeznaczenie: chemex, v60, french press, aeropress
Specyfikacja kawy
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie