Kawa ziarnista speciality Goat Story Colombia La Marianela, 250 g
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Prawdziwa uczta aromatów i smaków! Owocowa, łagodna kawa z subtelnymi nutami czekolady i rumu.
Już drugi sezon z rzędu farma La Marianela w Kolumbii zachwyca naturalnie przetworzonymi kawami i niezwykle bogatą paletą smaku.
Chociaż ta kawa jest idealna do Espresso i przelewu, świetnie nadaje się również do French Pressu, Aeropressu, kawy po turecku i Cold Brew.
Ze względu na wyjątkową jakość i smak kawa ta jest oznaczona jako speciality. Według oceny SCA osiągnęła 84 punktów na 100.
KRAJ: Kolumbia
REGION: Cauca
WYSOKOŚĆ (m. n. p. m.): 1650-1800
ODMIANA: Caturra, Catimor
PROCES: naturalny
STOPIEŃ PALENIA: Średni
PROFIL SMAKOWY: Czerwone owoce, Rum, Fermentowane Kakao, Owoce tropikalne
Składniki: palona kawa ziarnista.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Specyfikacja kawy
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Wyjątkowo nie podszedł mi ten smak. Ale może nie moje kubki smakowe.