Kawiarka Hario Moca 3
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Pojemność
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Kawiarka o wyjątkowym wyglądzie.
Zanim będziecie cieszyć się wspaniałym smakiem kawy, możecie czuć jej aromat i obserwować, jak porusza się w dół i w górę w szklanym naczyniu. Proces przygotowywania nie trwa długo, ale smak jest trochę inny. Zaparzacz tego typu jest jednym z ulubionych pośród profesjonalistów.
Syfony Hario są prostsze w użyciu, niż to się z początku może wydawać.
Wlej trochę gorącej wody do spodniego naczynia, wsyp 15g mielonej kawy do pojemnika na górze i umieść palnik alkoholowy pod syfonem.
Kiedy woda się zagotuje, zaczyna się magia – podnosi się do górnego naczynia. Wtedy trzeba zamieszać, aby nie tworzyły się grudki ze zmielonej kawy. To zagwarantuje, że kawowy napój będzie równomiernie zaparzony.
Po około trzech minutach należy usunąć palnik alkoholowy, co spowoduje, że kawa z powrotem “wróci” do pojemnika na spodzie. Napar jest już gotowy i można go serwować prosto z syfonu.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie