Organiczny musujący fermentowany napój herbaciany ACALA Premium Kombucha Spritz Style, 750 ml
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Video
Informacje o produkcje
Odkryj tę ekspresyjną kombuchę wypełnioną jasnymi smakami, przyjemnymi niespodziankami i delikatnymi nutami goryczki.
“Kreatywność jest naszą siłą napędową, zawsze popycha nas do przodu i motywuje do odkrywania czegoś nowego. Tym razem przedstawiamy Wam specjalną mieszankę sztuki i gastronomii. Jeden z najbardziej znanych włoskich koktajli odradza się w najnowszej kreacji ACALA – bajecznej kombucha “Spritz Style”. Niech Twój nastrój poprawi niezliczona ilość drobnych bąbelków, które są tak orzeźwiające jak chłodne letnie wieczory. Herbata z ziela ognika i dzikiej róży doskonale komponuje się z litewską goryczką z piołunu i nagietka, a także ze świeżym włoskim sokiem pomarańczowym.”
GIA RAM to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i obiecujących współczesnych artystów litewskich. ACALA jest zachwycona, że etykieta jej nowej “Spritz Style” kombuchy została ozdobiona jednym z obrazów artystki zatytułowanym “She Is Magical No. 01”. Obraz został zainspirowany słynną aktorką zauważoną przez malarza w Griffith Park w Los Angeles.
Nuty smakowe:
Żywiołowa krwista pomarańcza, skórka grejpfruta, czerwone jagody, delikatne nuty ziół.
Składniki: woda źródlana z Druskiennik, organiczna fermentowana herbata*, organiczny cukier*, herbata (organiczny hibiskus*, organiczny ziele ognika*, organiczny piołun*, organiczne kwiaty nagietka*), organiczny sok pomarańczowy*.
*Wyprodukowano w gospodarstwach ekologicznych.
Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym miejscu, w temperaturze przechowywania od 3 do 20°C.
*****
“ACALA Premium Kombucha” oferuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technologii i wiedzy uzyskanej od najlepszych sommelierów na świecie. Dzięki temu ostatecznie powstaje wyśmienicie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków. Produkcja tych kombuchów opiera się na starożytnych praktykach z wykorzystaniem ognia, nieskazitelnej wody źródlanej, naturalnych soków, wspaniałych herbat i unikalnych ziół. Podczas drugiej fermentacji napoju wykorzystywane są technologie stosowane w produkcji szampana i wina. Lata doświadczeń kończą się stworzeniem niepowtarzalnych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym eleganckim napoju bezalkoholowym.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie