Tabliczka białej czekolady z nadzieniem kawowym i prażonymi orzechami Galler Blanc Manon, 180 g
-
NOWOŚĆ
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Smak Manon od firmy Galler nie potrzebuje przedstawienia! Tysiące miłośników kawy z całego świata zakochały się w kawowym nadzieniu połączonym z kruszonymi, prażonymi orzechami laskowymi. Wszystko to pokryte białą czekoladą z idealną ilością słodyczy by zbalansować intensywność kawy.
*****
UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY!
Do linii produktów firmy Galler dołączył nowy typ czekolady! Pochodząca z Liège marka znana jest ze swoich nadziewanych licznymi nadzieniami słodyczy, którym nie sposób się oprzeć, jednego brakowało w ich szerokiej ofercie – aż do teraz. Poznajcie sześć cudownych, nadziewanych tabliczek czekolady! Prawie trzy razy większe od legendarnych batoników marki (a także zawierające nowe kombinacje czekoladowych polew i BARDZO hojną ilość nadzienia), te tabliczki zaspokoją wszystkich miłośników czekolady, którzy nie mogli nigdy oprzeć się słodyczom od Galler.
DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NADZIEWANĄ TABLICZKĘ OD „GALLER”?
– Dzięki bardzo dużemu rozmiarowi, tabliczki są jakby stworzone, by się nimi dzielić: każda skrywa 18 kostek czekolady, które łączą w sobie intensywność kakao z różnorodnością wykwintnych nadzień.
– Możesz cieszyć się naturalnymi, autentycznymi smakami: tabliczki nie zawierają sztucznych barwników ani konserwantów.
– Czekolady wykonane są z pomocą składników najwyższej jakości: wyrafinowane nadzienie otoczone jest cienką warstwą czekolady, posiadające wysoki procent zawartości kakao i niską zawartość cukru.
*****
Składniki: cukier 30.91%, pełne mleko w proszku 16.02%, masło kakaowe 14.40%, tłuszcze roślinne (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy) 12.73%, syrop glukozowy 8.32%, substancja wypełniająca: polidekstroza 7.55%, substancja przeciwzbrylająca: izomalt 2.48%, orzechy laskowe 1.58%, dextrin 1.49%, mleko odtłuszczone w proszku 1.46%, naturalny aromat kawowy 1.16%, inulina 0.87%, ekstrakt kawy 0.74%, emulgator: lecytyna sojowa 0.26%, naturalny aromat waniliowy 0.03%, syrop cukru inwertowanego 0.00%. Biała czekolada: miazga kakaowa minimum 23%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).
Warunki przechowania: przechowuj w temperaturze nieprzekraczającej 21 °C.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie