Tabliczka białej czekolady z nadzieniem pralinowym Galler Blanc Praline, 180 g
-
NOWOŚĆ
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
W centrum tabliczki tej białej czekolady leży gładkie, miękkie nadzienie pralinowe o smaku orzechów laskowych. Ta cudowna słodka przekąska zabierze cię na chwilę z powrotem do dzieciństwa.
*****
UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY!
Do linii produktów firmy Galler dołączył nowy typ czekolady! Pochodząca z Liège marka znana jest ze swoich nadziewanych licznymi nadzieniami słodyczy, którym nie sposób się oprzeć, jednego brakowało w ich szerokiej ofercie – aż do teraz. Poznajcie sześć cudownych, nadziewanych tabliczek czekolady! Prawie trzy razy większe od legendarnych batoników marki (a także zawierające nowe kombinacje czekoladowych polew i BARDZO hojną ilość nadzienia), te tabliczki zaspokoją wszystkich miłośników czekolady, którzy nie mogli nigdy oprzeć się słodyczom od Galler.
DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NADZIEWANĄ TABLICZKĘ OD „GALLER”?
– Dzięki bardzo dużemu rozmiarowi, tabliczki są jakby stworzone, by się nimi dzielić: każda skrywa 18 kostek czekolady, które łączą w sobie intensywność kakao z różnorodnością wykwintnych nadzień.
– Możesz cieszyć się naturalnymi, autentycznymi smakami: tabliczki nie zawierają sztucznych barwników ani konserwantów.
– Czekolady wykonane są z pomocą składników najwyższej jakości: wyrafinowane nadzienie otoczone jest cienką warstwą czekolady, posiadające wysoki procent zawartości kakao i niską zawartość cukru.
*****
Składniki: cukier 37.25%, pełne mleko w proszku 13.75%, tłuszcze roślinne (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy) 13.50%, masło kakaowe 12%, orzechy laskowe 10%, inulina 4.25%, serwatka w proszku 3.75%, dekstroza 2.75%, mleko odtłuszczone w proszku 1.25%, emulgator: lecytyna sojowa 0.7%, proszek kakaowy 0.5%, naturalny aromat waniliowy 0.3%. Biała czekolada: miazga kakaowa minimum 23%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).
Warunki przechowania: przechowuj w temperaturze nieprzekraczającej 21 °C.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie