Dane wprowadzone nieprawidłowo.
Kolumbia to ziarna charakteryzujące się wysoką i przyjemną słodyczą toffee i czekolady, jednak są delikatne, ledwie wyczuwalne nuty cytrusu. Wysokie body i duży balans smaku sprawiają, że to kawa pełna i kompletna, zatem nie straci swego charakteru w kawach mlecznych.
Kraj: KolumbiaRegion: HuilaOdmiana: Caturra, Castillo oraz ColombiaGatunek 100% ArabikaWysokość: 1200-2200 metrów n.p.m.Obróbka: mytaStopień palenia: espresso roastPaleta smaków: czekolada, toffee, łagodne cytrusyPrzeznaczenie: ekspres automatyczny, kolbowy, kawiarka
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.