Kenia Kangiri to duże ziarno specialty pochodzące z regionu Kirinyaga w Kenii. Kawa o niskiej kwasowości niż typowe kawy z Kenii, o wyskoim body i z odczuwalną słodkością.
Kraj: KenyaRegion: KirinyagaOdmiana: Batian, Ruiru 11, SL 28, SL 34Gatunek 100% ArabikaWysokość: 1500-1650 m n.p.mObróbka: mokraStopień palenia: średniPaleta smaków: czarna herbata, czarna porzeczkaAromat: mleczna czekolada, winogrona
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.