Yerba Mate Yaguar Wild Energy, 50 g

Wyprzedane

Szczegóły

„Yaguar Wild Energy” to odważna, bezkompromisowa yerba mate stworzona na najbardziej wymagające dni. Pochodzące ze słonecznych plantacji w Argentynie liście naturalnie bogate w kofeinę zapewniają silne i długotrwałe działanie. Bez dodatków, bez rozpraszaczy – tylko surowa energia natury, idealna na poranki, wzmożony wysiłek umysłowy lub fizyczny.

Moc: bardzo mocna (5/5) – maksymalna zawartość naturalnej kofeiny.

Gorycz: zrównoważona (3/5) – klasyczny smak wyrazistej, przyjemnie gorzkiej mate.

Sposób przygotowania: zaparz w wodzie o temperaturze maks. 80 °C.

Idealna jako: naturalny zastrzyk energii do pracy, nauki lub ćwiczeń.

Sposób podania: smakuje doskonale zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Składniki: 100% yerba mate. Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy i zboża zawierające gluten.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Chronić przed wilgocią.

*****

Jaguary zawsze były symbolami władzy wśród rdzennych plemion Ameryki Południowej…


…podobnie jak energetyzujące napary z herbaty yerba mate!


„Yaguar” został stworzony, aby uhonorować zarówno dostojnego drapieżnika, jak i bogatą różnorodność biologiczną jego rodzimego kontynentu. Herbaty „Yaguar” produkowane są ze starannie wyselekcjonowanych liści rosnących w lasach tropikalnych Basenu Parana w Ameryce Południowej. Dzięki tradycyjnym technikom suszenia i osiemnastomiesięcznemu procesowi dojrzewania, yerba mate może pochwalić się szczególnie harmonijnym smakiem i wysoką zawartością kofeiny.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj
Rodzaj:
Inne herbaty
Objętość herbaty
Objętość herbaty:
Liściasta
Kraj pochodzenia
Kraj pochodzenia:
Polska

Specyfikacja techniczna

Podstawowe cechy

Rodzaj
Inne herbaty
Producent
Yaguar
Objętość herbaty
Liściasta
Kraj pochodzenia
Polska

Wymiary i waga

Waga
50 g

Recenzje

0
0 opinie
0%
0%
0%
0%
0%

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Yerba Mate Yaguar Wild Energy, 50 g”


Idealne razem

To też może Ci się spodobać