D.
G.
Min.
Sec.
Dane wprowadzone nieprawidłowo.
Nazwa kawy The Celt pochodzi o dtypu zarostu, który charakteryzuje okrągła broda z baczkami, bez wąsów, nieco wygolona równo poniżej linii ust. Pod tą nazwą ukrywa się mieszkanka intensywnej, ciemno palonej arabiki z Hondurasu i wyrazistej robusty z Wietnamu. Obowiązkowa pozycja dla milośników intensywnego espresso i wyrazistych kaw czarnych, przez co pretenduje w palarni Bearded Coffee do miana hitu. Najlepiej sprawdzi się do przygotowania Irish Coffee – kawy po irlandzku z whiskey, brązowym cukrem i bitą śmietanką.
Kraj: Honduras, WietnamGatunek: Arabika i RobustaStopień palenia: średnio ciemnyPaleta smaków: przyjemna goryczka gorzkiej czekolady, orzech, karmelowy posmak.Przeznaczenie: ekspres ciśnieniowy
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.