Kawa ziarnista Roastains Ethiopia Berry Coat Espresso, 1 kg
-
LOKALNA

Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Kawa specialty z Etiopii dla kawiarek i ekspresów, zdobyła ocenę cuping 87. W smaku wyczuwalne nuty charakterystyczne dla Afryki – owoce tropikalne, jagoda, truskawka, czekolada. Każda filiżanka jest niby małą podróżą do Etiopii, gdyż doskonale ją reprezentuje.
Średnio kwaśna, o wyrazistym body i wyczuwalnej słodyczy doskonale sprawdzi się jako espresso i kawa czarna.
Kraj: Ethiopia
Region: Anasora, Guji
Odmiana: Mixed Heirloom
Punktacja: 87
Gatunek 100% Arabika
Wysokość: 2000 metrów n.p.m.
Obróbka: sucha (natural)
Stopień palenia: średnio jasne
Paleta smaków: tropikalne owoce, truskawka, jagoda, czekolada
Przeznaczenie: ekspresy kolbowe, automatyczne, kawiarka
Specyfikacja kawy
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie