
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Świeża, niepalona kawa ziarnista znana jest z wielu cennych dla zdrowia właściwości, zwłaszcza z pomocy w zrzucaniu nadwagi.
Zielona kawa zawiera kwas chlorogenowy, który jest naturalnym przeciwutleniaczem – ma właściwości przeciwbakteryjne i antywirusowe oraz wspomaga metabolizm, co pozwala na szybsze spalanie tłuszczu i utratę wagi. Jeśli chcesz sobie przygotować kubek zielonej kawy, to bardzo proste.
1. Zmiel ziarna. Zielona kawa jest dość twarda, więc musisz mieć mocny młynek.
2. Na jedną porcję napoju potrzeba około 10 g zmielonej kawy.
3. Podgrzej wodę jak do normalnej kawy i po prostu zalej nią mieloną kawę zieloną. Pamiętaj, że fusów nie powinno się zalewać wrzątkiem, tylko wodą o temperaturze około 90°C.
4. Kawę zaparzaj około 10 minut. Możesz ją posłodzić miodem, cukrem lub doprawić w inny, ulubiony sposób albo po prostu pić bez niczego, co daje prawdziwy, naturalny smak i maksimum korzyści dla zdrowia!
Niearomatyzowana.
* Uwaga: wszystkie zielone (niepalone) kawy ziarniste muszą być palone przed użyciem w automatycznym ekspresie lub młynku do kawy.
Specyfikacja kawy
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie