Batonik czekoladowy Galler Dark Café Liégeois, 65 g
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Podobnie jak jej twórca, te 4 kostki ciemnej czekolady są zakorzenione w tradycjach Liège: dobra kawa i skoncentrowany syrop z jabłek i gruszek. Świecący hołd, którym należy się natychmiast podzielić!
Skład: czekolada (53%): pasta kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Kakao: min. 60%. Wypełnienie (47%): cukier, tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), pełne mleko w proszku, syrop glukozowy, masło kakaowe, substancja wypełniająca: polidekstroza, pasta kakaowa, syrop z cukru inwertowanego, naturalny aromat kawowy 3%, jabłko i syrop gruszkowy 2,5%, ekstrakt z kawy 2%, substancja przeciwzbrylająca: izomalt, dekstryna, inulina, kakao niskotłuszczowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: orzechy, jajka i zboża zawierające gluten.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie wyższej niż 21°C.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie