left-image right-image
Walentynki już za:
  • 00

    Dni

  • 00

    Godz.

  • 00

    Min.

  • 00

    Ust.

Okaż miłość z naszą walentynkową kawą
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Dla Twojej Walentynki
1+1 PARALLEL 1 kg kawa ziarnista. Znajdziesz ją tutaj.

Ekspresy do kawy gastronomiczne

Filtry

Pokazać:

Filtry
Cena
Producent
Typ
Kawa typ
Regiony pochodzenia kawy
Stopień palenia
Cechy kawy
Rodzaj ziaren kawy
Nadaje się do automatów
Typ cappucinatore
Przygotowywane napoje
Wielkość pojemnika na kawę ziarnistą
Typ panelu obsługi
Aplikacja
Zapisane profile użytkowników
Stosowana kawa
Rodzaj
Liczba grup
Zalecana ilość filiżanek dziennie
Podłączenie do sieci wodociągowej
Stosowanie kawy
Średnica żaren
Typ młynka do kawy
Typ żaren
Konstrukcja żaren
Odpowiednie dla
Programowalny czas mielenia
Dla
Seria
Ilość
Marki
Wbudowany młynek
Ilość porcji
Pojemność naczynia Moka
Utrzymuje ciepło przez
Wybór porcji kawy z mlekiem
Wybór porcji czarnej kawy
Metoda dekofeinizacji
Objętość
Przepisy tworzone przez użytkowników
Typ czekolady
Typ
Typ
Odmiana Arabica
Przepis na napój
Regulator temperatury PID
Rodzaj czekolady
Cykle
Dysza parowa
Napoje z dodatkiem mleka
Wielkość porcji
Ekran dotykowy
Funkcje
Liczba pojemników na ziarna
Objętość pojemnika na wodę
Kapsułka kawy zawiera
Rurka gorącej wody
Promocje

Siedzieć w kawiarni i pić kawę – dla większości to przyjemność. Ale ta przyjemność w dużej mierze zależy od smaku kawy. Smak idealnej kawy zależy od dokładności, którą określają nie tylko umiejętności i pasja baristy. Osiągnięcie najlepszego wyniku jest możliwe tylko dzięki połączeniu umiejętności i wiedzy z odpowiednim sprzętem. Profesjonalne ekspresy do kawy przeznaczone do kawiarni różnią się od tych używanych w domu. Te przemysłowe ekspresy do kawy mają zwiększone możliwości wewnętrzne, zintegrowane kotły i są mocniejsze, a zatem mogą obsługiwać większe przepływy klientów. Ponadto, komercyjny ekspres do kawy został zaprojektowany w celu szybkiego podgrzania wody do optymalnej temperatury, ujawniając najlepsze właściwości kawy.
Większość kotłów można regulować ręcznie. W końcu niektóre rodzaje kawy są lepiej eksponowane w cieplejszej lub odwrotnie chłodnej wodzie. Jedną z głównych różnic między ekspresami do kawy dla domów i kawiarni jest poziom ciśnienia. Zazwyczaj domowe ekspresy do kawy mają układ ciśnieniowy o ciśnieniu 15 barów i przemysłową pompę o ciśnieniu 9 barów. Te 9 barowe pompy są obrotowe, co sprawia, że ​​ich konstrukcja jest niezależna od ciśnienia. Profesjonalne ekspresy do kawy mogą być w pełni zautomatyzowane lub półautomatyczne. Maszyny półautomatyczne nie mają zintegrowanych młynków do kawy. Przygotowując kawę, będziesz musiał nie tylko spienić ręcznie mleko, ale także zmielić ziarna kawy. Automatyczne ekspresy do kawy oferują napoje o wysokiej jakości, za jednym naciśnięciem przycisku w bardzo krótkim czasie. Nasz asortyment obejmuje ekspresy do kawy o różnym designie i funkcjach do kawiarni. Nie tylko będą w stanie szybko obsłużyć klientów, ale także stworzyć przytulną atmosferę kawiarni. Jeśli szukasz ekspresu do kawy dla nowo otwartej kawiarni lub restauracji, lub jeśli chcesz wymienić stary na nowy, skontaktuj się z nami. Znajdziemy dla Ciebie najbardziej odpowiedni profesjonalny ekspres do kawy.

Czytaj więcej