Ekologiczne kakao Becks Cacao Amydala z marcepanem, 250 g
-
Tylko w e-sklepie
-
NOWOŚĆ
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Rozkoszuj się wyjątkowym, lekko gorzkim migdałowym posmakiem przypominającym amaretto i marcepan!
Przygotowanie: do szklanki o pojemności 250 ml dodać około 25 g kakao, następnie wymieszać z ciepłym mlekiem (~75°C). Nie mieszaj tego kakao z wodą. Nie przepadasz za nabiałem?.. W takim razie zastąp je napojem roślinnym, np. mlekiem sojowym lub migdałowym.
Becks cocoas, produkowane w Niemczech są znane i cenione na całym świecie ze względu na wyjątkową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego lub kokosowego, różnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych, które również uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie organicznych nawozów.
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, marcepan, sól morska.
*Z certyfikowanych pozaeuropejskich gospodarstw ekologicznych: certyfikowane zgodnie z DE-ÖKO-001.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie