Ekspres do kawy Franke A300 gastronomiczny – 80-120 kaw dziennie
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Pojemność
Wymiary i waga
Obsługa
Video
Informacje o produkcje
Szukasz profesjonalnego ekspresu do kawy, ale czujesz, że nie masz na niego wystarczająco dużo miejsca? Dzięki intuicyjnemu, łatwemu w obsłudze ekranowi i stałej jakości, „A300“ zapewnia najwyższej klasy doznania kawowe w najbardziej kompaktowym formacie. Tak więc, czy obsługujesz klientów w piekarni, małej restauracji, czy pracowników w biurze, ten model ma cię pokryć. Zawsze możesz polegać na „A300“, że przygotuje doskonałą filiżankę kawy, bez względu na to, czy jest obsługiwany przez Twój personel, czy przez pracownika korzystającego z opcji samoobsługi.
WYDAJNOŚĆ – FILIŻANKI NA GODZINĘ
Espresso: pojedyncze: 124, dwie porcje: 164
Cappuccino: pojedyncze: 92, dwie porcje: 132
Kawa: pojedyncza: 77, dwie porcje: 98
Gorąca woda: 90
OPCJE „A300“
– Drugi młynek
– Zbiornik na kawę ziarnistą: bez nadstawki: 1×0,5 kg lub 2×0,25 kg; z nadstawką: 1×1,1 kg lub 2×0,55 kg, zamykany na klucz
– Jeden lub dwa oddzielne systemy dozowania proszku: 1×0,5 kg lub 2×0,5 kg (do czekolady lub mleka w proszku), zamykany
– Wyrzutnik fusów kawy
– Rurka do pary (dostępna tylko w modelach MS EC)
– Przyłącze wody lub zbiornik na wodę (4,8 l)
SYSTEMY MLEKA
– FoamMaster™ (wersja FM): gorące mleko i pianka mleczna, indywidualnie regulowana konsystencja, zintegrowany system czyszczenia
– System mleczny (wersja MS): gorące mleko i spienione mleko, dokładne dozowanie przez pompę mleka
SYSTEM MYCIA
– EasyClean (wersja EC): automatyczny system mycia z ręcznym dodawaniem płynu myjącego. Perfekcyjna higiena w zaledwie kilku krokach
JEDNOSTKI DODATKOWE
– Agregat chłodniczy
– System rozliczeniowy
Więcej informacji znajdą Państwo w załączonym katalogu.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie