Syrop do kawy Sweetbird Almond, 1 l
-
NOWOŚĆ
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Video
Informacje o produkcje
Syrop migdałowy nacechowany słodko-pikantną orzechową nutą, przypominającą klasyczną, słynną migdałową angielską tartę Bakewell.
Idealny do latte i gorącej czekolady. Możesz także puścić wodze fantazji i stworzyć szereg przepisów, takich jak frappé z wiśniami i migdałami lub latte z kurkumą i migdałami!
Syrop „Almond” Sweetbird został stworzony w oparciu o pozbawione orzechów, naturalne aromaty migdałowe.
– Wyprodukowano w Wielkiej Brytanii
– Nie zawiera sztucznych aromatów, konserwantów i barwników
– Wolne od GMO
– Zarejestrowany w The Vegan Society
– Opakowanie wykonane w 30% z plastikowych butelek pochodzących z recyklingu pokonsumenckiego
Jak zrobić migdałowe latte?
Aby przygotować migdałowe latte, dodaj do filiżanki 2 porcje syropu i podwójne espresso, a następnie uzupełnij spienionym mlekiem. Aby przygotować migdałową mrożoną latte, uzupełnij filiżankę zimnym mlekiem (do 3/4 szklanki), zamiast spienionym, zamieszaj, a następnie dodaj kostki lodu.
Składniki: cukier, woda, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Warunki przechowywania: trzymać w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła słonecznego lub źródeł ciepła. Po otwarciu butelka powinna być szczelnie zamknięta przy użyciu pompki lub pokrywki i spożyta najlepiej w ciągu 2 miesięcy.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie