Tradycyjne włoskie ciasto Bożonarodzeniowe OLIVIERI 1882 Classic Mini Size, 100 g
-
NOWOŚĆ
Dostawa może wynieść 1 – 3 dni roboczych *93% zamówień jest dostarczanych następnego dnia
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
„Classic Panettone” to tradycyjne ciasto panettone na naturalnym zakwasie, poddane 48-godzinnemu procesowi podwójnej fermentacji. Wypełnione australijskimi rodzynkami i kandyzowanymi pomarańczami oraz nakrapiane małymi czarnymi kropkami madagaskarskiej wanilii.
Dzięki najwyższej jakości składnikom i starannej fermentacji panettone OLIVIERI jest bogatym, a jednocześnie lekkostrawnym wypiekiem. Co więcej, jest całkowicie wolny od konserwantów, aromatów i tłuszczów roślinnych. Odkryj niezwykłe panettony marki OLIVIERI – tworzone ręcznie, z pasją i w zgodzie z tradycją, nieprzerwanie od 1882 roku.
Składniki: MĄKA pszenna, MASŁO 16%, JAJA 16%, kandyzowane pomarańcze 18%, rodzynki, cukier trzcinowy, CIASTO naturalne (MĄKA pszenna, woda), woda, pasta pomarańczowa (pomarańcza, cukier, woda), miód, sól, wanilia bourbon z madagaskaru.
Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu (maks. 23°C). Nie wystawiaj na działanie słońca. Unikaj nagłych zmian temperatury.
*****
RĘCZNIE WYKONANE PANETTONE
Tworzone z prawdziwym entuzjazmem i pasją, OLIVIERI jest przekonane, że ich panettone są jednymi z najlepszych na rynku. Produkują miękkie, pyszne ciasta stworzone, aby przypominać Ci o pięknych chwilach spędzonych w towarzystwie członków rodziny i przyjaciół.
O „OLIVIERI 1882”
Przez ostatnie 140 lat marka OLIVIERI ciężko pracowała, tworząc smaki, które budzą najwspanialsze emocje. Wysokie standardy jakości oraz dbałość o szegóły sprawiły, że marka „OLIVIERI 1882” jest obecnie dobrze znana i lubiane zarówno w całych Włoszech, jak i poza nimi.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie