Tradycyjne włoskie ciasto bożonarodzeniowe OLIVIERI 1882 Panettone z morelami i solonym karmelem, 750 g
-
NOWOŚĆ
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Wymiary i waga
Informacje o produkcje
Rozkoszuj się pysznym włoskim panettone, jeszcze lepszym dzięki dodatkowi moreli i solonego karmelu. Wyprodukowane na naturalnym zakwasie, które przeszło 48-godzinny proces podwójnej fermentacji, z pewnością stanie się gwiazdą Twojej świątecznej uczty!
Dzięki najwyższej jakości składnikom i starannej fermentacji panettone OLIVIERI jest bogatym, a jednocześnie lekkostrawnymciastem. Co więcej, jest całkowicie wolny od konserwantów, aromatów i tłuszczów roślinnych. Odkryj niezwykłe panettony marki OLIVIERI – tworzone ręcznie, z pasją i w zgodzie z tradycją, nieprzerwanie od 1882 roku.
Składniki: mąka pszenna, masło, żółtko JAJ, kandyzowane morele (13%) (morele 40%, cukier, syrop glukozowy), cukier, naturalne drożdże na zakwasie (mąka pszenna, woda), solony karmel (7%) (cukier, syrop glukozowy , MLEKO pełne w proszku, ŚMIETANA, MASŁO solone 3,6%, sól), woda, MLEKO, sól, Madagaskarska wanilia Bourbon.
Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu (maks. 23°C). Nie wystawiaj na działanie słońca. Unikaj nagłych zmian temperatury.
*****
RĘCZNIE WYKONANE PANETONY
Tworzone z prawdziwym entuzjazmem i pasją, OLIVIERI jest przekonane, że ich panettone są jednymi z najlepszych na rynku. Produkują miękkie, pyszne ciasta stworzone, aby przypominać Ci o pięknych chwilach spędzonych w towarzystwie członków rodziny i przyjaciół.
O „OLIVIERI 1882”
Przez ostatnie 140 lat OLIVIERI ciężko pracowała, tworząc smaki, które budzą najwspanialsze emocje. Precyzja marki i wysokie standardy jakości sprawiły, że „OLIVIERI 1882” jest obecnie dobrze znane i lubiane zarówno w całych Włoszech, jak i poza nimi.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie