Kalendarz adwentowy z gorącą czekoladą Whittard of Chelsea For 2
Specyfikacja techniczna
Podstawowe cechy
Informacje o produkcje
24 dni poświęcone wszystkim rzeczom związanym z gorącą czekoladą! Rozkoszuj się 12 pysznymi smakami, od popisowych klasyków po kreatywne, nowatorskie mikstury, z dwoma porcjami w każdej szufladce. Kalendarz w kształcie gwiazdy to prezent, który można podziwiać przez wiele lat. Ucztuj!
– Przedstawione gorące czekolady: “Luxury”, “Luxury White”, “Salted Caramel”, “Rocky Road”, “Christmas Hot Chocolate”, “Sticky Toffee Pudding”, “Raspberry Ripple”, “Mint”, “70% Cocoa”, “Cookies & Cream”, “Crème Brûlée” i “Orange”
– Forma: proszek. Zalecamy przygotowanie go z gorącym mlekiem (lub preferowaną alternatywą mleczną) zamiast wody, aby uzyskać najlepszy kremowy kubek
– Liczba porcji (przy użyciu jednej 20-g saszetki na kubek): 24 x 2 (20 g) saszetki dają łącznie 48 kubków gorącej czekolady
– Mieszane i pakowane w Wielkiej Brytanii
Składniki:
Luxury Hot Chocolate: cukier, kakao (39%), dekstroza, sól, aromat. Stała masa kakaowa: minimum 39%.
Luxury White Hot Chocolate: cukier, masło kakaowe (15%), odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (mleko), dekstroza, sól, aromat, emulgator: e450 (difosforany).
Salted Caramel Flavour Hot Chocolate: cukier, kakao (36%), dekstroza, aromat, sól. Stała masa kakaowa: minimum 36%.
Rocky Road Flavour Hot Chocolate: cukier, kakao (38%), dekstroza, aromat, sól. Masa kakaowa: minimum 38%.
Christmas Hot Chocolate: cukier, kakao (40%), dekstroza, aromaty. Stała masa kakaowa: minimum 40%.
Sticky Toffee Pudding Flavour White Hot Chocolate: cukier, masło kakaowe (14%), odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), dekstroza, aromaty, barwnik: e150a (zwykły karmel), sól, emulgator: e450 (difosforany).
Raspberry Ripple Flavour White Hot Chocolate: cukier, masło kakaowe (15%), odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, barwnik: e162 (czerwień buraczana), aromaty, sól, serwatka w proszku (mleko), emulgator: e450 (difosforany).
Mint Flavour Hot Chocolate: cukier, kakao (31%), wiórki z ciemnej czekolady (18%) (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, olej maślany (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, aromat), dekstroza, aromaty, sól. Stała masa kakaowa: 31% min.
70% Cocoa Flavour Hot Chocolate: kakao (70%), cukier, aromat. Zawartość suchej masy kakaowej: minimum 70%.
Cookies and Cream Flavour Hot Chocolate: cukier, kakao (19%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (19%), dekstroza, aromat, sól. Masa kakaowa: minimum 38%.
Crème Brûlée Flavour White Hot Chocolate: cukier, tłuszcz kakaowy (15%), odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), dekstroza, aromat, emulgator: e450 (difosforany).
Orange Flavour Hot Chocolate: cukier, kakao (39%), dekstroza, aromaty, sól. Masy kakaowe: minimum 39%.
Wskazówki dla alergików: alergeny są wyszczególnione pogrubioną czcionką.
Odpowiednie dla wegetarian.
Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Często Zadawane Pytania
Zadaj pytanie dotyczące produktu
Opinie